M-Fair 2018

M-Fair 2018

M-Fair breekt uit!
Voor de vierde editie van M-Fair: eerlijk gekleed, breekt het festival uit zijn vertrouwde formule. Op 7 oktober 2018 kan je niet alleen terecht in Lamot congres- en erfgoedcentrum terecht voor M-Fair. Maar ook in de Fairtrade winkelstraat (Onze-Lieve-Vrouwestraat) en op de Haverwerf ontdek je M-Fair. Bovendien kan je de hele dag genieten van het Warm Welkom weekend in de stad. Zo zijn alle winkels zondag open, ook onze Fairtrade handelaars!
Markt
Ontdek dit jaar meer dan 30 nieuwe en vertrouwde Fairtrade handelaars op de M-Fair markt. De helft van de winkels stonden nog nooit op M-Fair en beleven dus hun primeur op M-Fair. De vaste waarden blijven echter ook niet achterwege!
Modeshow
M-Fair start met de modeshow van de ontwerpwedstrijd. Aanstormend talent toont er hun interpretatie van duurzame en eerlijke kledij! In de namiddag kan je dan weer genieten van de topstukken van de wintercollectie in de M-Fair gezinsmodeshow. In één wervelende show ontdek je zowel mannen, vrouwen en kinderkledij! Heb je de modeshow gemist? Geniet dan van een selectie van de mooiste stukken op de rijdende catwalk in de Onze-Lieve-Vrouwestraat.
Meer
Is je Fairtrade honger nog niet gestild, schrijf je dan in voor een atelier, pik een film mee of laat je inspireren door het debat. Voor het eerste jaar breekt M-Fair ook uit Lamot! Zo kan je in de Fairtrade winkelstraat (Onze-Lieve-Vrouwestraat) het atelier ervaren waar de arbeiders jouw kledij maken, bovendien kan je ook zelf iets maken in het inloop-atelier. De Fairtrade winkelstraat staat bovendien centraal in de eerste Mechelse Fair Fashion Walk om 14u. Een heuse expeditie naar Fairtrade Mechelen onder deskundige leiding! Zin om zelf Fairtrade Mechelen te ontdekken? Doe dan zelf de Fairtrade Fashion walk met het plannetje en maak kans op een mooie prijs!
Op de Haverwerf kan je tot slot terecht voor de M-Fair Panna voetbal competitie (14u-17u). Ben jij een eerlijke voetballer? Schrijf je dan in voor een match en maak kans op een eerlijke outfit!
Praktisch
Zondag 7 oktober 2018 van 11 tot 17u.
Congres- en Erfgoedcentrum Lamot
www.mechelen.be/m-fair

Date(s): 
Dimanche, 7 Octobre, 2018 - 11:00 - 17:00
Adresse: 
Lamot - Mechelen
2800 Mechelen
Téléphone: 
0471 21 82 48